TOTS ESTIU JUNIOR AUSTRÀLIA IMMERSIÓ ESCOLAR ADULTS

 
       

ÒSCAR, 15 // Cambridge, UK

"L’experiència va ser molt inquietant i divertida, ja que al principi no sabia amb el tipus de gent que em trobaria, però al conèixer el primer dia als altres nois i noies ..."

PARES DE L'ÒSCAR

"... Les classes eren tan amenes que al principi deia que no feien classe, només activitats, parlar,...  es va sentir ben acollit i es va relacionar bé, amb els companys i monitors. En resum trobem que ha estat una bona experiència que tots voldríem repetir".

 

[...] Veure més

       
       

LAIA, 14 // A prop de Birmingham, UK

MARE DE LA LAIA:

"La meva filla Laia ha tornat de la seva estada contentíssima... Ara em dóna les gràcies un i un altre cop per haver-la deixat anar. Jo, com a mare, vull agrair a la Maria tot el suport que ens ha donat des del primer moment".

[...] Veure més

     

PONÇ, 14 // Petersfield, UK

"The oportunity of being in England and with a family, had made me feel very close to English so now I'm much more comfortabe speaking English..." 

L'oportunitat d'haver estat a Anglaterra i amb una família m'ha fet sentir molt a prop a l'anglès, per tant ara em sento molt més còmode parlant l'anglès...

[...] Veure més

 

 

       
     

MARTA, 15 // Oxford, UK

“A mi personalment no em feia molta il·lusió anar a l’estiu a un programa d’anglès però..."

[...] Veure més

 

 

 

 

 

 

 

BLAI, 9 // Canterbury, UK:

"M'ha agradat conèixer gent de tot el món".

FÈLIX, 14 // Canterbury, UK:

"Papa, l'any que ve puc tornar?"

PARES DEL FÈLIX I BLAI:

"Amb METbarcelona ens hem sentit molt ben acompanyats en tot elprocés, des de la selecció..."

[...] Veure més

 
 
 

MERITXELL, 15 // UK

MARE DE LA MERITXELL

"Bé doncs estic molt contenta amb l'experiencia que ha viscut la meva filla a UK, tot son bones paraules i totalment recomanable, tant amb el seguiment de la Maria ..."

[...] Veure més

FERRAN, 13 // UK

MARE DEL FERRAN

"El meu fill Ferran aquest any ha estat dues setmanes a un poble d’Anglaterra en una residència convivint amb nens de diferents nacionalitats. L'experiència ha estat molt positiva i enriquidora..."

[...] Veure més

CARLOS, 15 // Leicester, UK

"Mi estancia en Leicester, Inglaterra, ha sido perfecta. Los monitores y profesores eran muy agradables y, sobre todo, muy simpáticos..."

La meva estada a Leicester, Anglaterra, ha estat perfecta. Els monitors i professors eren molt agradables i, sobretot, molt simpàtics

MARE DEL CARLOS

"Como madre de Carlos creo que la experiencia ha sido muy positiva, ya que tanto las clases de inglés como de deportes eran rigurosas..."

Com a mare de Carlos crec que l'experiència ha estat molt positiva, ja que tant les classes d'anglès com d'esports eren rigoroses...

[...] Veure més

CARLA, 16 // Oxford, UK

"Oxford Brookes University és el centre on els alumnes de l'escola s'allotgen, és una residència a 5 min amb cotxe del centre. Allà estàs tots els moments acompanyat, coneixent a gent, fent activitats, excursions, classes i sobre tot practicant l'anglès. Pels matins fas 4h de classes amb un descans de 10 min entre classes. Per les tardes, alguns dies fas activitats esportives o artístiques. Altres dies fas activitats culturals per Oxford. I els dissabtes tens tota la tarda lliure per Oxford, cosa que els altres dies que hi vas tens poc temps...."

[...] Veure més

IVAN, 13 // UK

"De la meva estada a l'escola de UK m'ha agradat sobretot la quantitat d'activitats que he pogut fer relacionades amb l'esport: handball, tennis, futbol, ti amb arc... També les excursions que van ser molt xules: Birmingham, Liverpool i Londres. Però sobretot la quantitat de nois i noies d'altres països..."

[...] Veure més

MARIA, 14 // UK

"Aquest estiu vaig voler anar a Anglaterra per a millorar el meu nivell d'anglès. Em vaig apuntar a aquest curs perquè oferien..."

PARES DE L'IVAN I LA MARIA

"La nostra experiència amb METbarcelona ha estat molt positiva. La Maria sempre ha estat molt amable amb nosaltres..."

[...] Veure més

ALEIX, 16 // Rochester, UK

"I went to Rochester in July'14.

Everyone was really nice and friendly. The boarding school was excellent. I was able to meet people from many..."

Vaig anar a Rochester el 14 de juliol.

Tothom era molt amable i agradable. La residencia va ser excel·lent. Vaig poder conèixer gent de molts...

[...] Veure més

PAU, 17 // Essex, UK

"During my studies in England I was living in the house of my teacher who I found her very helpful. Also, I really enjoyed to have another student..."

Durant els meus estudis a Anglaterra vaig viure a la casa del meu professor, que la vaig trobar molt útil. També m'ha agradat tenir un altre estudiant...

[...] Veure més

ALEIX, 17 // Dublin, IRLANDA

"Aquest Estiu he anat a Dubin!

He estat preparant-me l'examen del FCE doncs les classes han estat molt intenses de materia. Els professors estaven disposats a ajudar..."

[...] Veure més

CRIS, 16 // Dublin, IRLANDA

"I have enjoyed this Summer in Dublin. The school facilities were great, and the teachers were very friendly. I specially enjoyed the extra activities..."

He gaudit d'aquest estiu a Dublín.

Va ser genial l'escola i els professors eren molt amables. Vaig gaudir especialment de les activitats addicionals...

[...] Veure més

CURSOS D'ANGLÈS

GALERIA DE FOTOS

SEGUEIX-NOS A ...

Segueix-nos a Facebook

Saber més...

Segueix-nos a Instagram

Saber més...

Segueix-nos a Linkedin

Saber més...

Go to top

Aquest lloc utilitza cookies. En continuar navegant en aquest lloc, vostè accepta l'ús de cookies. Més informació.