TOTS ESTIU JUNIOR AUSTRÀLIA IMMERSIÓ ESCOLAR ADULTS

ÒSCAR, 15 // Cambridge, UK

"Aquest estiu vaig anar sol a Cambridge. L’experiència va ser molt inquietant i divertida, ja que al principi no sabia amb el tipus de gent que em trobaria, però al conèixer el primer dia als altres nois i noies de l’escola i la residencia, vam començar a sortir junts i fer activitats molt divertides que ens preparaven els “STAFF members” de l’escola.

I això, no més dir que m’ho vaig passar d’allò més bé.

Gràcies!!".

 

PARES DE L'ÒSCAR

"Vaig  acompanyar-lo a l’anada i la tornada, i vaig tenir l’oportunitat de conèixer el personal que els recollia i els portava, i em van semblar molt professionals i responsables, lo que em van donar confiança.

Per lo que ens explicava l’Òscar va estar bé a l’allotjament, i no va passar gana amb el menjar que els donaven. Deia que havia una dona que els donava de menjar bé, i que els hi deixava coses per fer resopó a la  nit.

Les classes eren tan amenes que al principi deia que no feien classe, només activitats, parlar,... suposo que pensava que farien classes com al cole. Això el va sorprendre agradablement.

Encara  que era el més petit del grup amb quinze anys, doncs tots eren de setze o disset anys, es va sentir ben acollit i es va relacionar bé, amb els companys i monitors.

En resum trobem que ha estat una bona experiència que tots voldríem repetir".

[...] Tornar a Testimonis

ENGLISH PROGRAMS

CONTACT US...

FOLLOW US ON ...

Visit us in Facebook

Read more...

Visit us in Instagram

Read more...

Visit us in Linkedin

Read more...

Go to top

This site uses cookies. By continuing to browse this site, you agree to the use of cookies. More information.